>Vetlla de pregària davant el CIE 30 de gener a les 18h

Vetlla de pregària davant el CIE 30 de gener a les 18h

Per setè any consecutiu, des del grup de visites al CIE de la Fundació Migra Studium – SJM, organitzem una vetlla de pregària davant el CIE de la Zona Franca.

Es tracta de solidaritat i reivindicació. El CIE de la Zona Franca es va reactivar el passat 5 d’octubre amb l’internament de 80 persones provinents d’Algèria. Després de dos mesos de privació de llibertat i de l’expulsió de la majoria d’elles. Des del mes de març, que les entitats que entràvem al CIE per visitar els interns, tenim privada l’entrada. Aquesta setmana ha sortit una resolució judicial que obliga a la direcció del CIE a permetre les visites, però la realitat és que, a dia d’avui no hi podem entrar per acompanyar a les persones internes.

Serà dissabte 30 a les 18h davant del CIE de la Zona Franca (c/ E Zona Franca núm. 40 – Línies d’autobús 21 i 109). A través de la música, la pregària i el silenci volem apropar-nos a l’altre i recuperar plegats la dignitat sempre amenaçada i demanar fermament el tancament dels CIE d’una vegada i per sempre.

Per la situació de pandèmia actual cal realitzar una inscripció prèvia, i per a les persones que no puguin venir us animem a trobar un espai a casa vostra per a pregar amb el material que us farem arribar per correu electrònic el mateix dia de la Vetlla. No es podrà seguir la Vetlla virtualment però estarem units/des en la pregària

T’hi esperem!

INSCRIPCIONS VETLLA
2021-01-18T08:54:19+00:00