Esdeveniments

Esdeveniment 

Títol:
Jornada Mundial del dia dels migrants
Quan:
27.01.2013 12.00 h - 17.00 h
On:
Parròquia Mare de Déu de Bellvitge - L’Hospitalet del Llobregat
Categoria:
Caminem Junts en la diversitat

Descripció

La diversitat ens enriqueix

El diumenge dia 20 de gener , l’Església Catòlica celebra la Jornada mundial dels migrants, per tal de facilitar que en aquest dia les parròquies i comunitats cristianes puguin organitzar  alguns actes a on es visibilitzi la presència de persones nascudes en altres països a les nostres  comunitats, diocesanament  ho celebrarem el diumenge dia 27.

La celebració tindrà lloc en la Parròquia Mare de Déu de Bellvitge, a l’Hospitalet del Llobregat( Ermita, 65-67) amb el lema: la diversitat ens enriqueix . L’acte començarà amb l’Eucaristia a les 12 del migdia per finalitzar a les 5 de la tarda. L’horari serà el següent: 12 h Eucaristia, 13 h Presentació d’algunes activitats de tipus social que realitzen les parròquies del Barri, 14 h dinar junts ( cal que cadascú es porti el seu ), 15 h acte lúdic, 16 Pregària final.

Aquesta Jornada organitzada pel col·lectiu Caminen junts en la diversitat, Càritas, i la Delegació de pastoral social, està obert a tothom i de forma molt especial  els migrants, tant a títol personal, com  a les diferents comunitats que existeixen, i també als membres de les parròquies a on hi una presencia significativa de persones nascudes en altres  països. Per qualsevol aclariment podeu contactar en  la Delegació de Pastoral social, de Barcelona (Rivadeneyra, 6, 8a, al telèfon 933176397 o al correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la ). 

Lloc

Venue:
Parròquia Mare de Déu de Bellvitge
Carrer:
Ermita, 65-67
Població:
L’Hospitalet del Llobregat
Província / Illa:
Barcelona
País:
País: es