Secretariat per als marginats

Presentació de la reedició de "I tan pobres com som.."

Captura de pantalla 2017-04-26 a las 12.45.41

L’Editorial Claret amb  la col·laboració de la Delegació de Pastoral social ha reeditat el llibre de l’Oriol Xirinachs “I tan pobres com som”. És una reedició que molts havien demanat, ja que la primera edició de fa casi quinze  anys ( el novembre del 2002), estava exhaurida.  En “I tan pobres com  som”  L’Oriol Xirinachs  ofereix  unes reflexions sobre els  qui qualifiquem de pobres, i ens fa descobrir la petjada de Déu. Mirades sobre al realitat que algú les ha qualificades com paràboles dels nostres dies.

 

 

Recompte de Persones Sense Llar 2017

Captura de pantalla 2017-04-26 a las 12.26.13

Un any més, Càritas Diocesana de Barcelona participarà en el Recompte de Persones Sense Llar 2017 amb la resta d’entitats que conformen la Xarxa d’Atenció a Persones Sense Llar (XAPSS). Durant la Roda de Premsa celebrada ahir a la seu de Càritas Diocesana de Barcelona, la XAPSLL va fer una crida als barcelonins i les barcelonines perquè s’apuntin com a voluntaris la nit del 17 de maig, entre les 21:30h hores i les dues de la matinada.

El Papa renta els peus a 12 reclusos de Paliano

Papa-1

Homilia del Papa Francesc

Presó de Paliano (Frosinone), Dijous Sant, 13 d’abril de 2017

 

Es trobava Jesús en l’últim sopar, diu l’Evangeli “sabent que havia arribat la seva hora de passar d’aquest món al Pare”. Sabia que havia estat traït i que seria entregat per Judes aquella mateixa nit. “Havent estimat els seus, que eren al món, els va estimar fins a l’extrem”.