Secretariat per als marginats

5ª Trobada Testimonis "La monja dels immigrants"

testimonis-5

El Secretariat pels marginats de l'Arquebisbat de Barcelona, amb la col·laboració de "Caminem Junts en la diversitat" va celebrar el passat dissabte 12 d'abril la 5ª edició de la trobada "Testimonis entre els pobres". Enguany es va recordar a Teresa Losada, fundadora de Bayt-al-Taqafa. La iniciativa va tenir lloc a l'Escola de les Teresianes del carrer Ganduxer, 85. 

Manifest de les entitats socials d'Església

imatge article 1311

"La pobresa té massa rostres, no són només xifres i estadístiques"

En el context de l'Advent del 2012 i de la forta crisi que ens colpeja, les Entitats Socials d'Església de Catalunya sotasignats, volem fer aquesta modesta i esperançadora declaració, des de la consciencia que avui la pobresa té massa rostres i que és responsabilitat de tota la societat actuar perquè aquesta situació canviï: les persones més vulnerables haurien de ser l'objectiu prioritari de les polítiques públiques.

IV Jornada “Testimonis entre els pobres”

IV Jornada

Enguany ens hem reunit una altra vegada el dia 5 de maig en aquesta Trobada anual, per presentar uns nous testimonis entre els pobres de germans que ens han precedint en aquesta tasca, han lliurat les seves vides i ara gaudeixen ja de la plenitud del Regne.