Plataforma d'entitats Cristianes

10 anys entonant alt i clar pels drets de l'immigrant

 Captura de pantalla 2016-07-19 a las 10.52.51

La Plataforma d'Entitats Cristianes amb l'Immigrant celebra els primers deu anys de recorregut a Santa Maria del Pi, demanant més implicació per part de la societat

Va ser a Santa Maria del Pi on vahaver-hiel famós tancament d'immigrants l'any 2001,en quèunes 350 persones de diferents orígens es van tancar per reclamar els seus drets. Ara fa deuanys, va néixer la Plataforma d'Entitats Cristianes amb l'Immigrant, amb el propòsit depal·liaraquesta situació, que en aquell temps va anar en augment i per vetllar pels drets d'aquests nouvinguts.

Manifest de la Plataforma d'entitats crsitianes amb els immigrants

logo Plataforma inmigracio

 

Immigració, educació i crisi econòmica: donem als nostres infants una oportunitat

La Plataforma d’entitats cristianes amb els immigrants dedica cada curs les seves reunions a conèixer i aprofundir una qüestió que afecti la vida de les persones i comunitats d’immigrants que viuen a casa nostra. El curs 2013-2014 el vam dedicar a “Immigració, educació i crisi econòmica”. Per aquest motiu vam convidar diverses persones[1] relacionades amb el tema pel seu treball diari o en virtut dels càrrecs i responsabilitats que ocupen. A cada reunió hi vam mantenir un diàleg, del qual es va prendre nota i que ha servit per a elaborar les conclusions que ara us exposem.

 

 

 

Comunicat de la Plataforma davant les noves morts per naufragi a la Mediterrània

Davant els morts per naufragi al Mediterrani d'aquest mes d'abril de 2015 la Plataforma d'entitats cristianes amb els immigrants a difós un Comunicat per sensibilitzar sobre aquest tema.

Us adjuntem un enllaç on podreu escoltar una entrevista a Josep m Jubany, Delegat de Pastoral Social de l'Arquebisbat de Barcelona parlant d'aquesta problemàtica al programa Paraules de vida de Catalunya Ràdio del passat diumenge 26 d'abril

INFORME SOBRE LA ACTUACIÓN POLICIAL EN LOS CAMPAMENTOS DEL GURUGÚ

El pasado día 10 de febrero, tras la rueda de prensa del Ministro de Interior marroquí, en la que anunció que iban a aplicar la Ley de inmigración y devolver a todas las personas inmigrantes que no se hubieran regularizado durante el proceso abierto el año 2014, las autoridades marroquís han iniciado una operación de desmantelamiento de los bosques del Gurugú.