Plataforma d'entitats Cristianes

Qui som

Plataforma d'entitats cristianes amb els immigrants

La Plataforma neix l'any 2005, per impuls de diversos col·lectius d'Església que detecten una certa dispersió i descoordinació del treball eclesial entorn del fenomen de la immigració, manifestada especialment aquell any durant les tancades de persones immigrades a la Catedral de Barcelona i altres esglésies de la ciutat.

Servei Jesuïta de migrants presenta el seu informe CIE 2016

informe cie

SERVEI JESUÏTA DE MIGRANTS PRESENTA EL SEU INFORME CIE 2016 "25,66: MITJANA DE REPATRIACIONS DIÀRIES"

El 2016 van ser internats al CIE 51 menors, tres vegades més que el 2015

09/06/2017

Durant l'acte Miguel González Martín, coordinador del SJME ha donat la benvinguda a l'esdeveniment agraint als voluntaris i equips del SJM que fan possible l'acompanyament a les persones internades i la monitorització permanent dels CIE de Madrid, Barcelona, València i Algesires-Tarifa. A més a més ha denunciat la utilització dels CIE com a lloc d'acollida, ja que un 75% dels interns venen directament de pasteres. I aquests centres d'acollida són centres de detenció.

Nota de la CE de Migraciones sobre la acogida a los inmigrantes y refugiados

2016 migraciones encuentro comision

Nota de la CE de Migraciones sobre la acogida a los inmigrantes y refugiados en Europa y en nuestro país

 

1.- En este año en el que por el impulso del papa Francisco la Iglesia está trabajando de manera especial sobre los problemas de los “menores migrantes, vulnerables y sin voz” queremos manifestar nuestra preocupación sobre las consecuencias  de las recientes medidas que la Comisión Europea aprobó el 2 de marzo pasado  donde se  invita a expulsar de la forma más rápida posible a migrantes en situación de irregularidad, entre los que probablemente se encuentren  niños.