Notícies

Inauguració dels nous espais de Sant Pau del Camp

inauguracio 1

El passat dimarts 2 de juliol es va fer un acte de inauguració dels nous locals adaptats per diverses Delegacions de l’Arquibesbat de Barcelona a Sant Pau de Camp. Concretament des del passat 8 d’abril tenim la seu social en els locals parroquials d’aquesta església del Raval delegacions diocesanes d'Apostolat Seglar, Confraries i Germandats, Ecumenisme, Pastoral Obrera, Pastoral Social, Pastoral de la Salut, Secretariat de Pastoral Gitana i Secretariat de Pastoral Penitenciària.

Peregrinació a Barbastre

alcoi 2013 798

Com ja és tradició, propers a la Festa Litúrgica (4 de maig) de la XVI Beatificació de Ceferino Jiménez Malla, "El Pelé", la Pastoral Gitana de Barcelona es va unir a la IX Pelegrinatge internacional del Poble Gitano, a Barbastre (Osca), el passat diumenge 28 d'abril.

IV Jornada “Testimonis entre els pobres”

IV Jornada

Enguany ens hem reunit una altra vegada el dia 5 de maig en aquesta Trobada anual, per presentar uns nous testimonis entre els pobres de germans que ens han precedint en aquesta tasca, han lliurat les seves vides i ara gaudeixen ja de la plenitud del Regne.

Conclusions del Seminari

Teologia pel Quart Món

El dia 19 de març, tingué lloc la sessió conclusiva del seminari de teologia del 4 art món. El P. Jesús Renau, presenta les reflexions dels diferents grups, i  va fer una reflexió sobre les mateixes.