Activitats per a tothom

“Fent visibles els invisibles”

xxxx-745x475

Viqui Molins i el P. Ángel presenten la seva publicació conjunta “Déu al carrer” amb motiu de la Jornada Mundial dels Pobres

16 novembre, 2017

Humilitat, sentit de l’humor i entrega als altres són tres de les qualitats en comú entre la Teresiana Viqui Molins i el Padre Angel. Que amb motiu de la Jornada Mundial dels Pobres , que ha convocat el papa Francesc aquest 19 de novembre, han presentat la seva publicació conjunta, titulada “Déu al carrer”.

"Entre els que viuen al carrer, augmenten els que tenen feina legal"

4726
El programa El Mirador de l'actualitat ha analitzat aquest dimecres la dura realitat dels sense llar, a partir del fet que més de 1.000 rostres (la xifra que reflecteix l'últim recompte a Barcelona) representen més de 1.000 històries i més de 1.000 raons per estimular l’acció social contra aquest problema.
 

 

Xirinachs, sobre els marginats: “Si em donen més del que dono, me'n segueixo aprofitant”

barcelona mconnors

La reedició d’aquest llibre és una bona oportunitat per fer una reflexió sobre la pobresa en els nostres dies” apunta en la convocatòria Josep M. Jubany, responsable del secretariat i delegat de pastoral social de l'arquebisbat de Barcelona. En la presentació que se'n farà hi intervindrà el mateix autor, acompanyat del mestre i educador Daniel Jover i de Pilar Malla. Qui va ser directora de Cáritas Barcelona i la primera Síndica de Greuges de la ciutat, explica en el pròleg que ha rellegit el llibre diverses vegades: “Sempre que he necessitat descobrir més la presència de la bondat de Déu en els altres”.