Delegació Pastoral

Dia mundial de la pobresa, 19 de novembre

Captura de pantalla 2017-11-13 a las 12.27.42
Dia mundial de la pobresa
El dia  19 de novembre  se  celebra el Dia mundial de la pobresa. És una iniciativa del Papa Francesc, amb la finalitat de conscienciar a les comunitats cristianes i a la societat en general, del greu dama que pateixen homes i dones que no tenen el mínim per viure amb dignitat. Amb el lema: NO ESTIMEM AMB PARAULES SINÓ AMB OBRES,

Dia Europeu contra el tràfic d'éssers humans Diàleg entorn el tràfic d'éssers humans: els menors

IMG-20171022-WA0032

El dia 18 d’octubre: fou el Dia Europeu contra el Tràfic d’Éssers Humans, per aquest motiu se celebra un acte dia 20 d’octubre organitzat per les RR adoratrius, RR oblates i la Delegació de Pastoral social de Barcelona, a la seu de la Delegació de Pastoral Social de l'Arquebisbat de Barcelona. Fou un diàleg entorn el tràfic d'éssers humans, centrat en el tema dels menors.

Servei Jesuïta de migrants presenta el seu informe CIE 2016

informe cie

SERVEI JESUÏTA DE MIGRANTS PRESENTA EL SEU INFORME CIE 2016 "25,66: MITJANA DE REPATRIACIONS DIÀRIES"

El 2016 van ser internats al CIE 51 menors, tres vegades més que el 2015

09/06/2017

Durant l'acte Miguel González Martín, coordinador del SJME ha donat la benvinguda a l'esdeveniment agraint als voluntaris i equips del SJM que fan possible l'acompanyament a les persones internades i la monitorització permanent dels CIE de Madrid, Barcelona, València i Algesires-Tarifa. A més a més ha denunciat la utilització dels CIE com a lloc d'acollida, ja que un 75% dels interns venen directament de pasteres. I aquests centres d'acollida són centres de detenció.