Delegació Pastoral

Reunió amb la conselleria de Justícia pel tancament de la presó model

reunio justicia

El passat dimecres 15 de febrer, una representació de Justícia i Pau i del Secretariat de Pastoral Penitenciària de Barcelona-SEPAP (que coordina l’atenció religiosa i humana de l’Església a les presons), vam ser rebuts pel Conseller de Justícia, Hble. Sr. Mundó, i pel Director General de Serveis Penitenciaris, Sr. Amand Calderó.

Santa Anna instaura l’hospital de campanya definitivament

 

Captura de pantalla 2017-02-15 a las 13.06.50

El P. Ángel i Vicky Molins volen seguir la línia de les paraules del papa Francesc que afirma que “prefereix una Església ferida a una Església tancada” i demana que s’obri als més necessitats

 

La parròquia de Santa Anna obre les seves portes totes les hores del dia i de la nit, de manera indefinida, com un hospital de campanya per tenir cura i atendre als més necessitats. El Padre Ángel, de la parròquia de San Antón de Madrid i la germana teresiana M. Victòria Molins han fet una roda de premsa per explicar què s’hi farà.

La pobresa té rostre de nen

20170206 Busquets a dilluns dels DDHH amb Lucia Caram mod2

Salvador Busquets i sor Lucia Caram aporten arguments sobre com frenar l’augment de la pobresa infantil per tal de protegir els més vulnerables de la família.