Delegació Pastoral

Conferència quaresmal amb els Grups d'oració i Amistat

El dia 29 de març Mn. Josep m Jubany Delegat diocesà de Pastoral Social oferirà  la conferència "Una mirada cristiana a la crisi dels refugiats". Serà a les 20h al Centre parroquial Sant Vicenç de Sarrià (c/ Pare Miquel Serra,8)

CASA NOSTRA CASA VOSTRA CONTINUA

Mani Volem Acollir febrer2017


VALORACIÓ DE LA CAMPANYA A LA PLATAFORMA D’ENTITATS CRISTIANES AMB ELS IMMIGRANTS

Més de 500.000 persones a la manifestació «Casa Nostra Casa Vostra» del 18F per l’acollida dels refugiats estan servint per pressionar la Generalitat de Catalunya: «no es pot espolsar les responsabilitats de sobre», diuen els responsables de la campanya. Aquesta és una de les conclusions que es van aportar a la reunió de valoració de la Plataforma d’Entitats Cristianes amb els Immigrants (de la qual ACO forma part).

Projecte "Hospital de campanya" una Església oberta 24 hores

Captura de pantalla 2017-02-23 a las 10.47.12

Sota una bonica pintura de Pere Pruna representant la Pietat, un par de gossos descansen amb el seu
amo damunt una catifa. En front, dos "sense sostre" fan una becaina en unes butaques, coberts amb flassades que els reconforten del fred del carrer, on passen hores. Estan aliens a les converses dels que entren i surten per prendre un cafetó calent o un bocata preparat amb molt d'estimació i delicadesa pels voluntaris i voluntàries que fan el seu torn a la Sagristia convertida en rebost.