Delegació Pastoral

Peregrinació a Barbastre

alcoi 2013 798

Com ja és tradició, propers a la Festa Litúrgica (4 de maig) de la XVI Beatificació de Ceferino Jiménez Malla, "El Pelé", la Pastoral Gitana de Barcelona es va unir a la IX Pelegrinatge internacional del Poble Gitano, a Barbastre (Osca), el passat diumenge 28 d'abril.

Presentació de l'informe: "Atrapados tras las rejas"

alt

El passat dilluns 15 d’abril de 2013 a les 19:30h a la seu de Cristianisme i Justícia es presentà a Barcelona el document “Atrapados tras las rejas” sobre la situació als Centres d’Internament d’Estrangers (CIES) realitzat per l’ONG Pueblos Unidos (del Servei Jesuïta a Migrants) a partir de l’experiència directa al CIE d’Aluche (Madrid). Per primera vegada inclou també un informe sobre la situació al CIE de Zona Franca (Barcelona), elaborat per un equip de voluntaris de la Plataforma d’entitats cristianes amb els immigrants.

Jornada Mundial de les Migracions: La diversitat, font de riquesa

Caminem junts en la diversitat

La diversitat Font de riquesa, amb aquest lema , el diumenge cia 27 de gener, se celebra en la Parròquia Mare de Déu de Bellvitge, la jornada mundial de les migracions. La Jornada fou organitzada pel col·lectiu " caminem junts en la diversitat" junt amb n Càritas i la Delegació de Pastoral Social del Bisbat de Barcelona.

Manifest "No criminalitzem la solidaritat"

altalt  
La Plataforma d'Entitats Cristianes amb la Immigració expressa la seva profunda preocupació perquè amb la proposta de reforma del Codi Penal i, concretament, amb els canvis en l'article 318 bis, s'estableix com a delicte ajudar persones immigrants que es troben en situació irregular.

Jornada Mundial del dia dels migrants

cartellmigraciopre13

La diversitat ens enriqueix

El diumenge dia 20 de gener , l'Església Catòlica celebra la Jornada mundial dels migrants, per tal de facilitar que en aquest dia les parròquies i comunitats cristianes puguin organitzar alguns actes a on es visibilitzi la presència de persones nascudes en altres països a les nostres comunitats, diocesanament ho celebrarem el diumenge dia 27.