>Celebració de la 7a. Vetlla davant el CIE. 30 gener 2021

Celebració de la 7a. Vetlla davant el CIE. 30 gener 2021

Com ben sabeu, el CIE de la Zona Franca es va reactivar el passat 5 d’octubre amb l’internament de 80 persones provinents d’Algèria. Després de dos mesos de privació de llibertat i de l’expulsió de la majoria d’elles, actualment torna a haver al voltant de 15 nous internaments, sembla ser que de persones enviades des de les illes Canàries, que hi havien arribat des de Mauritània.
La situació a l’interior del CIE no és clara, ja que les entitats que fèiem visites a interns fins el mes de març, actualment tenim el pas barrat i no hi podem entrar per acompanyar els interns. La indiferència policial i la inacció judicial s’han aliat contra el dret dels interns de comunicar-se amb l’exterior.
Això no impedeix constatar que ha estat un gravíssim error reactivar el CIE i les expulsions, en mig de la pandèmia que ens afecta globalment. Per això, volem tornar a concentrar-nos davant de les portes del CIE, com des de 2015, el dissabte 30 de gener de 2021, per fer-nos sentir contra el CIE i a favor de les persones internades, a Barcelona com a la resta de CIE de l’Estat. Volem alçar la veu i la paraula, la pregària i el cant.
Esteu convidades i convidats a participar-hi. També us convidem a donar un cop de mà en l’organització o en el disseny d’aquesta 7a. Vetlla, serà un goig comptar amb les vostres aportacions. Reserveu aquest dissabte a les vostres agendes.
Us hi esperem el dia 30 de gener de 2021, davant la porta del CIE.
2020-12-15T09:23:49+00:00