>Càritas
Càritas 2019-11-28T14:22:33+00:00

Càritas

La nostra missió és “acollir i treballar amb les persones en situació de pobresa i necessitat perquè siguin protagonistes del seu propi alliberament, des del compromís de la comunitat cristiana. Inclou l’acció social, la sensibilització de la societat i la denúncia de les situacions d’injustícia social”.

La nostra missió, doncs, és ajudar aquestes persones a sortir de la situació de patiment en la qual estan atrapades i oferir-los eines i recursos perquè se sentin més confiades i segures i puguin liderar per si mateixes el seu projecte de vida. Creiem en les capacitats de tothom.

Els tres objectius de Càritas són promoure, orientar i coordinar l’acció socialsensibilitzar la societat i denunciar situacions d’injustícia social. Volem construir un món on els béns de la Terra siguin compartits per tota la humanitat des de la dignitat de la persona, des del treball per la justícia social i des de la solidaritat i el compartir fratern.

Pàgina web

El Vídeo del Papa del mes d’abril resa per la defensa dels drets fonamentals

En la seva intenció d'oració d'abril, el Sant Pare defensa [...]

Inauguració de l’exposició “COVID-19 OBRE ELS ULLS: Una lectura social i ecològica de la pandèmia” i Presentació de l’informe 3a onada de l’Impacte de la crisi de la COVID-19 en les llars ateses per Càritas Barcelona

El proper 12 d’abril de 2021 s'inaugura  l’exposició “COVID-19 OBRE ELS ULLS: [...]

Molt bona Pasqua a tots!

Molt Bona Pasqua!  

Jornades de Delegats i Agents de Pastoral organitzades per la Conferència Episcopal Espanyola

El Divendres 16 i dissabte 17 d'abril hi haurà unes Jornades [...]