>69 parells de sabates per no donar l’esquena al record, vine aquest dimecres 28

69 parells de sabates per no donar l’esquena al record, vine aquest dimecres 28

El Simón, l’Arantxa, el Gabriel, la Holly, el Rafael, l’Ibrahima… Durant l’últim any, a Barcelona ha mort una persona sense llar cada cinc dies. Són 69 homes i dones que ens han deixat, 27 dels quals vivien directament al carrer. De mitjana, tenien 56 anys. Aquest dimecres les recordarem perquè no caiguin en l’oblit.

Què sentiu quan trobeu un parell de sabates soles al carrer?
Algunes caminen molts quilòmetres al dia per sobreviure;
d’altres són sempre al mateix lloc perquè han perdut l’esperança.
Dimecres tindrem molt presents 69 parells de sabates.
Els seus passos s’han aturat però el seu record no. 

Us convidem a passejar entre els seus noms a través d’una instal·lació artística formada per 69 parells de sabates que conviden a la reflexió. Serà dimecres, entre les 18h i les 20h, a la plaça Óscar Romero de Barcelona, a tocar de l’Hospital de Campanya de la parròquia de Santa Anna. Les sabates més experimentades que trobareu són les de la Dolores, que tenia 89 anys. L’Imad portava les sabates més joves, tenia 22 anys i el van assassinar el 16 d’abril mentre passava la nit al ras.

En els darrers cinc anys, han mort 279 persones que vivien o havien viscut al carrer i que coneixíem des de diferents entitats socials de Barcelona. Enguany, una dotzena d’entitats ens unim per no deixar ningú sense record. Us hi esperem.

  • Quan: dimecres 28 d’octubre, entre les 18h i les 20h
  • On: plaça Óscar Romero (entrada pel c/ Santa Anna, 29)
2020-10-26T11:55:04+00:00