Secretariat per als marginats

Sor Genoveva, des de diferents mirades

sor genoveva 040316

Un record de la filla de la caritat que va ensenyar què és estimar i va plantejar el gran interrogant de l'obra social

Encara no fa un any que Sor Genovev Masip va morir, un dels referents clars de l’obra social de l’Església a Barcelona. “Faltava un reconeixement per part de l’Església” explica Victòria Molins, qui va aprendre d’ella servint juntament els més necessitats, aquells oblidats a les perifèries. És per això, per la seva tasca i el seu llegat, que aquest 5 de març, el Secretariat de marginació de Barcelona va celebrar la trobada 'Testimoni entre els pobres'.  

5ª Trobada Testimonis "La monja dels immigrants"

testimonis-5

El Secretariat pels marginats de l'Arquebisbat de Barcelona, amb la col·laboració de "Caminem Junts en la diversitat" va celebrar el passat dissabte 12 d'abril la 5ª edició de la trobada "Testimonis entre els pobres". Enguany es va recordar a Teresa Losada, fundadora de Bayt-al-Taqafa. La iniciativa va tenir lloc a l'Escola de les Teresianes del carrer Ganduxer, 85. 

Manifest de les entitats socials d'Església

imatge article 1311

"La pobresa té massa rostres, no són només xifres i estadístiques"

En el context de l'Advent del 2012 i de la forta crisi que ens colpeja, les Entitats Socials d'Església de Catalunya sotasignats, volem fer aquesta modesta i esperançadora declaració, des de la consciencia que avui la pobresa té massa rostres i que és responsabilitat de tota la societat actuar perquè aquesta situació canviï: les persones més vulnerables haurien de ser l'objectiu prioritari de les polítiques públiques.